Epeydir firsat bulup tarifleri ekleyemiyorum uzun bir aradan sonra hem pratik hem tatlı severleri mutlu edecek bir tarifle devam etmek istiyorum.
Malzemeler:
2 paket Burçak bisküvi
2, 5 yemek kasigi eritilmiş tereyağı
1 paket sakizli yada sade muhallebi
1 paket vanilyali cremole
200 ml krema
1 paket bitter cikolata
Yapılışı: Biskuvi rondodan gecirilip tereyag ile karıştırılır ve sunum kabina bastirilarak yerlestirilir.Muhallebi olcusunden 1, 5 su bardagi fazla süt ilave edilerek pisirilir.Soguyunca icine cremole ilave edilerek iyice cirpilir.Siz ayri ayrida hazirlayip birlestirebilirsiniz.Hazirlanan karisim biskuvilerin uzerine yayilir.
Krema bir sos tavasina alinip ilininca icine parcalanmis cikolatalar eklenip eriyene kadar karistirilir ve muhallebinin uzerine dökülür. Bir gece buzdolabinda bekletilip servis edilir.Tatli gunler dilerim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder