Bu lezzete bayılacaksınız hem sunum güzel hem tek porsiyon oldukça leziz oldu ;)
MALZEMELER: ( 5 adet güveçiçin)
6 orta boy patates
5 kornişon turşu
1 kavanoz garnitür
yarım su bardağı konserve mısır
sucuk
1,5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı karabiber
2 çaykaşığı tuz.
YAPILIŞI:
patatesler haşlanır ve çatalla ezilir.İçine tereyağı eklenip yağ eriyene kadar karıştırılır üzerine karabiber,tuz,minik doğranmış sucuk ve kaşar peyniri eklenip iyice harmanlanır ve minik güveçlere bastırılarak koyulur.Üzerlerine suyu iyice süzülmüş garnitür,mısır ve turşu karışımı eklenir 180 derece fırında ortalama 15 dakika bekletilir üzerine ketçap mayonez isteğe göre kaşar peyniri ile servis edilir.Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder